Дали кометата
е по-щастлива
угасваща,
едва показала се тя,
или звездата,
светеща в нощта,
която бавно
с утрото умира?!
Дали взривяващото
щастие,
изхвърлящо ни
нейде в небесата,
или протяжното
еднообразие,
отвеждащо ни
чак във вечността?
Едва ли някой
ще узнае на света...
© Вили Димитрова All rights reserved.