5 sept 2009, 13:43

Загадъчна гавра 

  Poesía » Filosófica
671 0 3

Днес написах стих.

И загадка в него скрих.

Който днес я разпознае,

награда утре ще получи!

Но докато това се случи,

нека с Чочко си играе!

© Гаврата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??