14 nov 2018, 8:40

заглавие няма 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
631 1 2

дете на колело без помощни гуми

каращо към абсолюта

поет без право на думи

идеалист безидеен се лута

творба която себе си отрича

Емил Ажар преди декември

самовлюбеният великан кого обича

детето не може да прави маневри

 

 

определенията изключват възможността за промяна

двоична система: профил - анфас

а заглавието  което го няма

щеше да пита "какво съм аз?"

© Kiddo Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??