14.11.2018 г., 8:40 ч.

заглавие няма 

  Поезия » Философска, Свободен стих
621 1 2

дете на колело без помощни гуми

каращо към абсолюта

поет без право на думи

идеалист безидеен се лута

творба която себе си отрича

Емил Ажар преди декември

самовлюбеният великан кого обича

детето не може да прави маневри

 

 

определенията изключват възможността за промяна

двоична система: профил - анфас

а заглавието  което го няма

щеше да пита "какво съм аз?"

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??