6 ene 2009, 19:37

"... заглъхнали са вечер струните..." 

  Poesía
809 0 12
 

... заглъхнали

са вечер струните -

пианото безгласно е

и нотите немеят,

и приглушени

флажолетни

спомени

изсипват се

на снопове

в морето...

изсвирените

мигове,

които

утре

клъстерно

ще галим

и фрази,

недовършени

са дните

на дремещите

залези

по памет,

заглъхнали...

от недопяти пориви,

от неизпити чаши

от мечти...

преплитат се

във утрини,

напомнили

за себе си

във кални

пръски

от сълзи,

 

които

вечерта

 

изсипа

на бордюра...

 

06.01.о9

Пловдив

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??