27 nov 2007, 16:13

Загуба 

  Poesía
507 0 9
Нима
        забрави
                тишината,
която в шепи ти дарих
Нима
        прокуди
                 ти жената
от сърцето си, дори без стих
Какво
        събуди
              сред тълпата -
себе си в света от болка крив
Защо
        загуби
               ти в мъглата -
мен и искрата в погледа си жив

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??