Мълчание. Солени капки - сълзи.
Моят поглед - две очи, ала празни.
Раздяла - завършек на твоята любов.
Страдание след загубата на един живот.
Един живот нецветен без тебе -
счупени мечти и глътка самота.
Начало на края на релсите -
пътят затворен завинаги.
Ти - далеч от мен и аз без себе си.
© Ваня Todos los derechos reservados