12 abr 2009, 0:16

Загубен 

  Poesía » De amor
856 0 2

 

На няколко думи ти да разчиташ,

на погледи нежни и допир в косите,

изгаряне с пръсти, празни обещания,

в нощта дочуваш собствените си стенания...

Телата се сплитат,

кръвта бушува,

удоволствието  връхлита,

тялото ликува.

Забравяш име, номер, адреси,

не знаеш кой си, какво си, къде си...                     

                    ***

А си отива, толкоз смирен,

плахо целува челото студено,

Поглеждаш - той ли е променен,

или различна си ти за него?

 

И затваряш отново очи,

съзнанието не днес ще тревожиш.

Време има за всички беди,

време има болката да се уталожи.

© Няма Начин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • красиво и реално,
    направо идеално!
  • Всички на няколко думи разчитаме,

    на погледи нежни и допир в косите,

    изгаряне с пръсти и празни обещания...
Propuestas
: ??:??