26 ene 2010, 14:58

Загубената птичка 

  Poesía » Otra
464 0 1

Можех аз да имам птичка - 

волна, бяла като сняг!

Ней аз щях да давам всичко,

стига да ù е по нрав!

 

Но черен демон я налази,

птичката ми поквари!!

С черна точка я беляза,

нагло я унищожи.

 

Как намразих този дявол!

Исках да му отмъстя!!

Да го умъртвявам бавно,

мъките да не пестя!

 

Ала беше вече късно!

Всичко мина, стана факт.

Този черен дявол мръсен

смачка птичката на прах...

 

Горката птичка - бяла, волна -

нямаше добра съдба!

Съжалявам аз, безспорно

не можах да я спася...

 

 

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • тук бележките под черта определено липсват
Propuestas
: ??:??