25 nov 2017, 17:20

Загубих те 

  Poesía » De amor
497 0 4

Загубих те от слабост и безсилие

да ти призная любовта си не можах

обичах те, а нямах сили от униние

така те пуснах в лапите на друг...монах

 

Загубих те, а още те обичам и желая

как да забравя теб и твоята особа

ти си точно феята за която си мечтая

не искаш мен, това уви го зная

 

Загубих те, сърцето ми е свито като камък

флиртувам с всички, но за тебе мисля ежедневно

как да забравя чувствата и мислите ти, които дала си за данък

на този когото си обичала и продължаваш да обичаш постоянно

 

Загубих те, преди да съм те имал

това ме смазва вътрешно в душата

защо те припознах за тази за която съм мечтал

не зная...питай ми сърцето и главата

 

Загубих те, а просто няма друга

която с тебе да сравнявам

как да опозная нечия душа без думи

и досега не ми е ясно....

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??