14 nov 2015, 19:29

Загубих те завинаги 

  Poesía
663 0 0

Върнах се, но теб те няма на балкона,

не чакаш, там, както преди своя внук,

а тръгнах и на време натиснах бутона,

ала часовникът ти беше спрял дотук.

 

Кой път да избера, за да тръгна натам,

всички мълчат, дядо, гласовете траят,

вече знам, оттук насетне ще бъда сам

и всички тези пътища водят към края.

 

Загубих те завинаги, погледът изчезна,

само споменът остана под покрива сив,

няма да забравя постъпките ти честни

и думите ти ще помня докато съм жив.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??