2 dic 2006, 0:24

Загъни ме с очите си топли 

  Poesía
740 0 11

Студено е, загъни ме с очите си топли.
Със усмивката твоя деня ми стопли.
Уморих се от безсънните, дългите нощи
и сънят все ми убягва... уви...
Докосни тишината ми със трепетни пръсти.
Разпръсни тези тъжни, наболели сълзи.
В тънки спомени  мечтите предишни
в простичък вързоп завържи.
Загърни ме със нови и цветни надежди,
да извая в очите ти  буйни искри
и от обич, колкото зрънце... да мога
вселена  да видя във твоите очи.
Ти подай ми искра, лъч в тъмнината,
аз на теб ще даря светлина от звезди.
Във забрава ще летя с теб до луната...
... само те моля, загъни ме със топли очи...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??