Щом от глад умирам,
нещо сладко си намирам
и лапам тайно шоколад,
а мама гледа "Листопад".
Щом хладилникът е празен,
а гладът е враг омразен,
превръщам се във психопат,
търсещ жадно шоколад.
Вълшебен млечен град,
единствено от шоколад,
с реки от мармалад
и бисквитен водопад.
Виждам езера от мед,
планини от сладолед...
Отдавна не съм ял
и понасям се обезумял.
Цяла нощ съм спал
и събуждам се - преял! :)
© Росен Витанов Todos los derechos reservados