5 янв. 2013 г., 13:52

Захарна фантазия 

  Поэзия » Другая
358 0 0

Щом от глад умирам,

нещо сладко си намирам

и лапам тайно шоколад,

а мама гледа "Листопад".

 

Щом хладилникът е празен,

а гладът е враг омразен,

превръщам се във психопат,

търсещ жадно шоколад.

 

Вълшебен млечен град,

единствено от шоколад,

с реки от мармалад

и бисквитен водопад.

 

Виждам езера от мед,

планини от сладолед...

Отдавна не съм ял

и понасям се обезумял.

 

Цяла нощ съм спал

и събуждам се - преял!  :)

© Росен Витанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??