14 feb 2023, 19:27

Захарно петле 

  Poesía
306 0 0

Захарно петле -
близалка малка, пери
алени криле

 

и се топи в устица
детска, и игра кипи!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??