ЗАЙКО МНОГОЗНАЙКО
Седнал Зайко с очила
да се рови в НЕТ-А,
няма нищо за беда -
лош му е късмета.
А е гладен той сега,
от глад чак примира.
"Остави я таз игра
бягай на баира!
Морковчета си хапни
в бостана на Цвета,
казват имало дори
зелки и чушлета.
Гладно хич не се стои -
добре да го знаеш!
Като хапнеш пак иди
в НЕТ-а да играеш!"
© Анка Келешева Todos los derechos reservados