11 ago 2015, 7:49

Закана на баскетболистче 

  Poesía » Para niños
347 0 1

Аз съм малък, но - напèрен!
Кош след кош бележа, не пропускам!
С топката - приятел верен,
мога всеки чужд и наш отбор да схрускам!

 

Аз съм малък, но пораствам!
И бележа кошове и мижешкàта!
„По-добрите“ сгромолясвам! -
И напускат те - посрàмени, играта!

 

Аз, макар и малък, възмъжавам!
И бележа кòшове и гърбом - с лекота!
И противниците все тъй побеждавам!
Но ще видите!, когато порастà!

 

...........................................................................

 

Но почакайта - съвсем да порастà!!!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ох, тези баскетболистчета... Извън темата ще спомена, че в отбор децата добиват много интересни характери.
Propuestas
: ??:??