31 mar 2008, 19:20

Заклинание за невръщене 

  Poesía » De amor
597 0 0

Заклинание за невръщене

в капките дъжд по релсите...

Злокобно проклятие на вятъра,

връзващ накриво усмивките:

„Няма да се върнеш повече.

Няма.‘’

Напук на него стегнах куфара отново.

Напук на него подредих всички мисли.

На купчинки и чувствата заключих.

Затръшнах врата, а на прага

дъждът в очите ми ме спря...

Със Заклинание за Нетръгване! 

© Вени Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??