31.03.2008 г., 19:20 ч.

Заклинание за невръщене 

  Поезия » Любовна
595 0 0

Заклинание за невръщене

в капките дъжд по релсите...

Злокобно проклятие на вятъра,

връзващ накриво усмивките:

„Няма да се върнеш повече.

Няма.‘’

Напук на него стегнах куфара отново.

Напук на него подредих всички мисли.

На купчинки и чувствата заключих.

Затръшнах врата, а на прага

дъждът в очите ми ме спря...

Със Заклинание за Нетръгване! 

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??