5 oct 2011, 12:59

Заключена любов 

  Poesía » De amor
533 0 1

     Заключена любов

 

Твойте очи искам да гледам.

Да потъна в буйната трева.

Твойте устни искам да целувам.

Канещи ме като майска зора.

 

Сърцето твое искам да слушам -

ударите силни и ритмични.

Боже - лице, сияещо от любов,

думи искрени и поетични.

 

Защо заключи тези думи?

Погледът красив е тъй студен.

Боли! Просто не ме виждаш.

Непознат минаваш покрай мен.

 

Вечер сърцето ми празно ридае.

Стаило е то огнена искра.

Огъня твой да разпали.

Да ни върне по-силна любовта.

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??