Заключена любов
Твойте очи искам да гледам.
Да потъна в буйната трева.
Твойте устни искам да целувам.
Канещи ме като майска зора.
Сърцето твое искам да слушам -
ударите силни и ритмични.
Боже - лице, сияещо от любов,
думи искрени и поетични.
Защо заключи тези думи?
Погледът красив е тъй студен.
Боли! Просто не ме виждаш.
Непознат минаваш покрай мен.
Вечер сърцето ми празно ридае.
Стаило е то огнена искра.
Огъня твой да разпали.
Да ни върне по-силна любовта.
© Пепа Йорданова All rights reserved.
Поздрав за хубавият стих!