9 may 2007, 13:30

Законите на Привличането  

  Poesía
646 0 2

Законите на Привличането
са свързани с всички действия,
които са против наложените
морални правила. Така, че
има ли Привличане, няма правила -
има само... животински импулс:
допир, тик, дъх, трепет...
желание - за всичко в теб.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??