May 9, 2007, 1:30 PM

Законите на Привличането  

  Poetry
647 0 2

Законите на Привличането
са свързани с всички действия,
които са против наложените
морални правила. Така, че
има ли Привличане, няма правила -
има само... животински импулс:
допир, тик, дъх, трепет...
желание - за всичко в теб.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??