Да очаквам бе мисия моя,
твоята - да се будиш царица.
Обичта ми разрина пороят,
активиран с коварна главица.
Отстоявах със зъби и нокти
правото ти да впримчваш късмета.
Нервите ми до лудост изопна
самовлюбено с бавна вендета.
Тихомълком вмени ми пороци,
докато безрезервно ти вярвах.
От сълзите ми бликат потоци,
служат ти за релакс разтоварващ.
Притисни оределите чувства
в странички на безмълвен хербарий.
Връзката ни - актьорско изкуство,
занапред с никого не повтаряй.
© Светличка Todos los derechos reservados