17 abr 2010, 17:06

Закъсняла среща 

  Poesía » De amor
804 0 3

За ръцете ти копнея…

изпълнени с дълбока нежност.

В едно със мойте да ги слея

и по тялото ми да рисуваш вечност.

 

За очите ти мечтая...

искрени и толкова омайни...

Поглед горещ вперен в моя,

очите ти криещи толкоз тайни.

 

За устните ти жадувам,

топли, изкусителни и горещи...

С пръсти да ги милвам,

да ме целуват в тайни срещи.

 

За теб, мое второ Аз..

За теб, пленил моето сърце.

Но вече късно е за нас...

не искам, но пускам твоите ръце.

 

Защо ...

Защо толкова късно го разбрах?

И сега закъснялата ни среща

ражда грях след грях...

© Дияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??