За ръцете ти копнея…
изпълнени с дълбока нежност.
В едно със мойте да ги слея
и по тялото ми да рисуваш вечност.
За очите ти мечтая...
искрени и толкова омайни...
Поглед горещ вперен в моя,
очите ти криещи толкоз тайни.
За устните ти жадувам,
топли, изкусителни и горещи...
С пръсти да ги милвам,
да ме целуват в тайни срещи.
За теб, мое второ Аз..
За теб, пленил моето сърце.
Но вече късно е за нас...
не искам, но пускам твоите ръце.
Защо ...
Защо толкова късно го разбрах?
И сега закъснялата ни среща
ражда грях след грях...
© Дияна All rights reserved.