26 mar 2011, 13:49

Залез 

  Poesía » Otra
1032 0 25

Кърви окото на деня,

зад хълмове – догаря.

И тъмнина, и тъмнина

след него се затваря.

 

И пътят ми – в далечина,

хълм някакъв преваля.

И тишина, и тишина

след мене се затваря.

 

А утре Слънцето в света

не знам кого ще види.

Но ще му бъда аз гласа,

ти – сянката му жива.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??