Полегнал на сянка, под наведен стар клен
Смокини узрели, топъл пролетен ден
Всичко свежо чисто, седя аз натъжен
Плача и боли ме, че сега не си до мен
Самотен останах, денят още бе млад
В ноздрите остави божествен аромат
Устните ми гладни, умрели са от глад
Остана от твойте, усни вкус на шоколад
Гларусите грачат, взирам се в морето
Слънцето изгрява, седнал съм където
Изгрева гледахме, слънце на небето
Напусна ме ти мен, не напусна сърцето
Исках най-доброто, да ти дам да имаш
Знаеш ти само, как от мен да взимаш
Сърцето ми го взе, разума ми отне
Жалко, че не зърнах, че един за друг не сме
© Ок ок Todos los derechos reservados