3 sept 2009, 22:46

Залез на радост... 

  Poesía » Formas orientales
676 0 20

Залез на радост.

Уморени, мечтите

прибират криле.

 

Заспива младост.

Тихо гаснат звездите.

Смърт гладна снове...

 

Вяра-светулка

над цветченца-надежди

полека лети.

 

Моля те , Боже,

туй, което отне ми -

за миг ми върни...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??