Отричаш се от мен, завинаги!
Загубил вяра и разочарован.
Недей, не искам да те боли!
Подай на мене чашата с отрова!
Посях любов, а жъна днес сълзи...
Това НЕ исках да постигна!
Ядосан си, обиден си, нали?
И мен, и любовта ми щом проклинаш.
Без мене, зная, по-щастлив ще си!
Приеми, че аз не съществувам,
че кошмар среднощен ме е сътворил.
Не искам вече да тъгуваш!
Напред върви, върви, върви...
срещни я, Истинската, Нея!
А мен и от сънищата заличи!
Остави ме в спомени да тлея!
© Виолета Todos los derechos reservados