4 nov 2018, 12:22

Залог 

  Poesía » Verso libre
425 0 0

За пръв път в живота си

играх на хазарт.

И заложих – три за едно.

Чувства, слава и престиж,

заложих за достойнство.

Какво е достойнство ли?

Моята цена. И по - точно,

към Бога в мен верността.

Дали спечелих или загубих?

Това ще го покаже времето.

Но…знам – винаги била съм

на Господ наш любимо чедо.

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??