За пръв път в живота си
играх на хазарт.
И заложих – три за едно.
Чувства, слава и престиж,
заложих за достойнство.
Какво е достойнство ли?
Моята цена. И по - точно,
към Бога в мен верността.
Дали спечелих или загубих?
Това ще го покаже времето.
Но…знам – винаги била съм
на Господ наш любимо чедо.
Самадхи
© Гюлсер Мазлум Всички права запазени