11 sept 2015, 20:20

Залутани, объркани 

  Poesía » Otra
322 0 1

Залутани, объркани. Защо да правим другите така?

Сърцата водят ни по своите пътеки,

в живота има хубави неща.

Пресъхнали очите нямат вече и сълзи,

потънали в нашите проблеми,

объркваме неволно хорските съдби.

Залутани, объркани навеждаме все повече глави,

на някого да сме угодни. Така ли работата ще върви?

                                                                           В.Й. 10.09.2015г.

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Преклонена главица сабя не я сече". Добре илюстрираш това в стих, Василе. Поздрав и нови творчески успехи!
Propuestas
: ??:??