Замина ти далеч от мен,
остави ме сама,
как ли минава моя ден,
не знаеш ти дали ще устоя!
Животът трудности поднася,
сериозно гледам го с очи,
а вятърът към мен донася
изкушения и... мечти!
Да чакам или не, кажи,
пред мен стои въпроса,
аз моля се на колене
и шанса от съдбата прося.
Объркана съм и не зная
ще бъдем двама или не,
ще има ли любов накрая
след бъдещите студове!!!
© Вили Todos los derechos reservados