Заминах си
Заминах си от твоите очи,
докоснах се до сърцето ти,
но уви, не усетих теб да те боли,
пак моето сърце изгаряше.
Заминах си и ти отиде в други обятия,
не разбра, че сам ще останеш някой ден
и ще съжаляваш, че постъпил си така.
Не разбра ли, че боли от любовта?
Върнах се при теб, видях те с нея -
тя целуваше те нежно и шепнеше
ти тихо на ушенце: "Обичам те,
мое малко мило мишленце."
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados
ушенце: "Обичам те,
мое малко мило мишленце."