26 dic 2018, 11:30

Замълчи 

  Poesía » De amor, Erótica
1272 3 2

Замълчи... 
Очите ти ухаят на желание. 
Отпивам с устните ти 
огън на кристали. 
Спокойно, 
съседката е глуха.


Замълчи... 
Говори по тялото ми с пръсти. 
Накарай клетките ми да крещят 
и полети в ръцете ми. 
Таванът се усмихва.


Замълчи, 
после ще говорим за любов.

© Николай Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??