тъгата радост е за теб признай си.. .
мъката мечта е - давай помечтай си.. .
истината плаши те - тогава скрий се...
чувствата убиват те - убий се...
целувките влудяват те - не спирай...
прегръдките те дразнят - не блъфирай...
изкушението примамва те - кажи си...
желаеш мен... но замълчи си!...
© Иви Todos los derechos reservados