21 ago 2019, 22:21

Запазена любов 

  Poesía » De amor
1158 1 1

Може ли само да рони сълзи,

и после на нищичко то да прилича,

сърцето което обичаше ти,

наистина, дето, уж силно обича.

 

Може ли само така да боли,

и тази отминала обич където,

нима е възможно любов да гори,

и огънят още да тлее в сърцето.

 

Може би знаеш, че няма, нали,

че няма отново да бъдеме двама,

може ли само да рони сълзи,

сърцето, когато при мене те няма.

 

Може би знаеш, че всички звезди,

откриват луната си само в небето,

събуждам се сутрин, облян във сълзи,

а мойта луничка я пазя в сърцето.

© Иван Бодуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжно и красиво! Но не се притеснявай - "Луничките" често изпадат в затъмнение!
Propuestas
: ??:??