27 oct 2009, 11:32

Запази любовта си за мен... 

  Poesía » De amor
685 0 1

Запази любовта си за мен,
всеки ден тъй различно ухае.
Мек и нежен, пороят нехае,
че сърцето ми вече е в плен.

Не пилей любовта си, поспри.
Този танц от безброй аромати
носи чувства, за теб непознати...
А сърцето ми тихо гори...

Забрави за магията вън,
не усещаш ли тази във мен?
Да, навярно и ти си смутен
да дочуеш любовния звън.

Затова не пилей любовта.
Запази я за мене, поспри.
Дай ми огъня в твойте очи
и вземи този в мойта душа.


© Стефка Крушарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Йее -- нещо различно от кръстосана рима. Но отново готино Звучи толкова невинно и плахо, точно както трябва да се държим с Нея.
Propuestas
: ??:??