Заплаках ли... или е от дъжда -
така се смесват всичките понятия,
понякога се чудя и в съня
дали съм будна или е проклятие.
Дали е рана, дето се лекува
или е просто недоспиване;
дали, когато будна аз сънувам
не е в душата нежно сливане.
Разплаках ли се - не е от умора,
понякога наистина вали...
Сред толкова тълпи от много хора
човеци, питам, ще открия ли?
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados
понякога наистина вали...
Сред толкова тълпи от много хора
човеци, питам, ще открия ли?"
Ще откриеш, не губи надежда, защото все още има! За жалост е много трудно да се намерят! Ще ти дам един съвет, не бъди като мен и не се привързвай бързо към хората.... всички лъжат! Поздравления, иначе! Много ми хареса! Истинско и от сърце!