Запомни ме такава!
Запомни ме такава - първична и дива.
На лицето съм грозна, но в душата красива.
Запомни ме такава - естествена, пряма,
запомни ме с това, че мразя измама.
Запмни ме с това, че на всички прощавах
и празни обещания на никого не давах.
Запомни ме такава, като птиците волна.
Душата ми искаше все да бъде свободна.
Запомни ме такава, със песен на уста,
Запомни, че обичах радостта и смеха,
запомни ме такава, здрава, млада, силна,
към всички и всичко любвеобилна.
Запомни ме такава, че пишех за любов,
че не ми се разделя със тоя живот.
Запомни ме такава...
© Нели Todos los derechos reservados