26 nov 2021, 10:05

Заповяда 

  Poesía
788 0 0

за да няма
между тях
преграда —

 

им —
да се обичат —
заповяда

 

и
да им е обичта
безкрайна

 

добротворческа
и
урожайна

 

..................

 

за да няма
между тях
неясноти —

 

прями да са —
им
предизвести

 

щедри
и
безкористносърцати

 

и сестри
и братя

 

и

чудати

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??