Кажи ми колко струва
в тази криза любовта?
И дали се купува,
давай, излъжи ме сега.
Лъжи сърцето, спряло да бие,
убий в мен страстта.
Няма какво да се крие,
няма да ме погубиш с лъжа.
Силна съм, знай,
и мога да го понеса.
Няма да сложа край,
а всичко ще изясня.
Ще те накарам да се влюбиш
и да си ми верен ти.
Ще те накарам да се погубиш
и за мен да те боли.
Давай смело сега,
давай, играй си с мен.
Защото аз ще убия в теб любовта,
само почакай някой друг ден
© Теодора Todos los derechos reservados