5.02.2011 г., 14:47 ч.

Заради една лъжа 

  Поезия » Любовна
641 0 0

Кажи ми колко струва

в тази криза любовта?

И дали се купува,

давай, излъжи ме сега.

 

Лъжи сърцето, спряло да бие,

убий в мен страстта.

Няма какво да се крие,

няма да ме погубиш с лъжа.

 

Силна съм, знай,

и мога да го понеса.

Няма да сложа край,

а всичко ще изясня.

 

Ще те накарам да се влюбиш

и да си ми верен ти.

Ще те накарам да се погубиш

и за мен да те боли.

 

Давай смело сега,

давай, играй си с мен.

Защото аз ще убия в теб любовта,

само почакай някой друг ден

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??