12 ago 2007, 18:36

Заради момче 

  Poesía
710 0 1
В живота не лесно те намерих,
ти същата бе като мен.
И не лесно с теб сме живели,
но пак сме дочаквали ден.

Ти беше моят одушник.
И радостите, и бедите с тебе делях.
А душата ми сега е пустош.
Ти всичко в мен  попиля.

Гордостта ми тъй нагло потъпка.
Захвъли ме ти на сметта.
Не ще ти простя тази постъпка.
Заради момче, приятелство пропиля.

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прости и мила,пруятели се намират трудно...момчета винаги ще има...и за теб и за нея
Propuestas
: ??:??