4 may 2014, 11:50

Заради теб, Любов 

  Poesía
378 0 0

Океан-любов. За мен се отвори.
И като небесна златна нишка
в сърцето ми потъна.
Аз те моля, кажи ми онези
слова, с които ще се спася.

Заради теб, Любов,
съм готова в огъня да вляза.
И върху въглените нажежени
със ситни стъпки 
самодивско хоро да играя.

Говори чрез мен, Любов.
Влез завинаги в кръвта ми.
Ти си в мен, а аз живея само тук,
в твоите обятия.

Заради теб, Любов,
съм готова света да обиколя.
И с твоята светлина, 
да заредя човешките сърца.

denisima - 18.02.2013 г.


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??