Къде остана нашата пролет
Къде е нашият истински полет
Не всичко...
Не всичко е зима
Нас все още ни има
Слънцето още ще свети
Ако има за него кой да се сети
Ще има и пролет и лято и есен
Животът не е само песен
Не е само пролет
На душата земния полет
Има дъжд има гръм има кал
Има мъка и радост и жал
Има студ има слънце
Надежда - мъничко зрънце
Любов и омраза...
Животът ни земен - зараза
Пролет и лято...
Есен и зима...
Зараза любовна нека да има...
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
все пак нали всички сме в любов родени