18 abr 2007, 8:06

Зареждане 

  Poesía
519 0 7
Зарових лицето си сънено
в цвете!
Прашец в дробовете нахлу!
Медът по очите тъй сладко
полепна!
Жужене напевно дочух!

Тревите ме галят по босите
пръсти!
А дланите галят пръстта!
Косите под слънцето - лъскави,
гъсти!
А устните трепват в нега!

Ветреца полазва по шията
топла!
И пия безпаметно, жадно, в несвяст -
от чудния дъх, от кръвта
на живота!
Зареждам сърцето със страст.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??