Туй, че ме напусна подло,
аз отдавна ти простих.
Зная, че сега е модно,
даже стих ти посветих.
Да ти кажа честно - липсваш
и създаваш дискомфорт,
неудобството подтискам –
по природа съм си горд.
Тъй си правя сам салата
с ето тези две ръце.
Шашнал съм ги в махалата...
Но със свито съм сърце!...
В банята проблеми имам
като търкам си гърба.
Във леглото всяка зима
зъзна, мисля – ще умра.
С котката сме само двама,
тя е със добра душа,
но не става под юргана
с нея да се утеша!
Няма кой да наругая
и да го изкарам крив.
Той го прави, аз го зная –
нека си е здрав и жив!
Помисли си, пак те моля!...
Ми не беше толкоз зле?!
У дома бе с главна роля...
Онзи няма да те разбере!...
Виж, да ти простя не мога,
че си пия сам-самин!!!...
Мъча се до изнемога...
Зарежи го тоз мискин!...
© Роберт Todos los derechos reservados