11 jun 2019, 17:31

Заровен в стих 

  Poesía » Otra
402 0 0

Захлюпих времето си под капак

и исках някак то да спре.

И неграмотен аз, като  хлапак,

помислих даже, че ще мре.

 

Но времето не спира никак то -

пътува вечно до безкрай.

И свири то на есенно листо...

За кой е песента? Познай!

 

Но колкото живях се просветих

и истината аз открих.

Душата си на тебе посветих,

а Аз зарових се във стих.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??